Ondanks Corona maar met een vaccin hopen we dit jaar toch ergens heen te kunnen gaan.

Welkom » Reisverhalen » Portugal

Portugal

Portugal is een schitterende bestemming voor reizen met een motorhome. De wegen zijn redelijk tot goed, de voorzieningen zijn talrijk aanwezig en er is, buiten de grote steden, nergens druk verkeer.

Wij gingen al een viertal keer naar Portugal en vanaf de eerste keer sprak dit land ons aan. 

Wanneer we uit Spanje Portugal binnenrijden is het een verademing om na het grauwe troosteloze Spanje de witte verzorgde huisjes van Portugal te zien in Bragança. 

Speciale reis

Eind april 2015 vertrekken we voor onze tweede reis met een motorhome door Portugal. Het wordt een speciale reis want we hebben sinds einde maart een nieuwe motorhome, een C-Tourer T 142 van het Duitse merk Carthago, ter vervanging van onze McLouis Steel 562. 

 

Portugal is een prachtig land en uitstekend geschikt om in rond te reizen met een motorhome. Tegenover onze vorige reis in 2011 zijn de wegen sterk verbeterd en de voorzieningen voor motorhomes nog talrijker. 

Rondrit door Portugal

Een rondrit door Portugal staat al jaren op ons verlanglijstje. Enkele jaren geleden brachten we een prachtige week door in een vakantiewoning in de Algarve en dat maakte ons nieuwsgierig naar de rest van het land

In 2011 is het zover, van 1 mei tot 3 juni gaan we naar het zuiden, naar de warmte, de natuur en de cultuur van Portugal.

Toch naar Spanje

Iedereen spreekt van Spanje, iedereen gaat naar Spanje en wij niet. 

Dat kan zo niet blijven duren en dus … gaan we in 2017 naar Andalusië, het zuiden van Spanje. 

Allemaal goed en wel, Spanje, maar daarna rijden we wel door naar Portugal.

Maak een Gratis Website met JouwWeb